Welcome to B&B De Zaanse Gans
  

Booking

Availability: see below   Beschikbaarheid: zie onderaan de pagina

Booking request - Boekingsaanvraag

 

  • * verplichte velden

Booking conditions You pay 70% of the total reservation sum in case you cancel after making the reservation and the total reservation sum if you cancel within 30 days prior to arrival. Prepayment: at any time after booking 70% of the total reservation sum may be charged. At least 30 days prior to arrival the remaining 30% of the total amount is charged. The booking conditions are made available to you via the Booking.Com website at the time of making your reservation.

Boekingsvoorwaarden U betaalt 70% van de totaalprijs als u annuleert na het maken van de reservering en de totaalprijs als u annuleert binnen 30 dagen voor aankomst. Vooruitbetaling: op elk moment nadat u geboekt heeft, kan 70% van het totaalbedrag in rekening gebracht worden. Uiterlijk 30 dagen vóór uw incheckdatum wordt de resterende 30% van het totaalbedrag in rekening gebracht. De boekingsvoorwaarden zijn aan u beschikbaar gesteld via de betreffende boekingswebsite tijde van het maken van uw reservering.

Payment details  You will receive the confirmation of reservation and a request for payment by email.

Betalingsinfo Per email ontvangt u de reserveringsbevestiging en een betalingsverzoek. 

Reservation sum after receipt of confirmation of reservation to be transferred to: 

De reserveringssom na ontvangst van de reserveringsbevestiging graag overmaken op:

Rekno/Accountno: NL97INGB0751920061 Y.M.E. de Lossantos Parola (Adres Dorpsstraat 141, 1566 AE Assendelft),  Bank Swift/BIC-code: INGBNL2A

Costs for extra beds, dogs and deposit to be paid cash upon arrival please. De kosten voor extra bedden, verblijf van honden en borg graag contant bij aankomst.